Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki
instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu
administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym
dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji
użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego
reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu
warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w
plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki,
u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików
cookies.
ZAMKNIJ
Znudziły już ci się ziemniaki z wody, które podajesz codziennie do obiadu? Oto świetne sposoby, jak można urozmaicić codzienne posiłki obiadowe. Oto 3 nietypowe pomysły na ziemniaki!
składniki: - ziemniaki
- przyprawy
przyrządzanie:
Jak przygotować CHIPSY ZIEMNIACZANE?
Ziemniaki dokładnie wyszorować, osuszyć i pokroić.. Pokroić na plasterki.
Ziemniaki posypać solą morską, tymiankiem i wysmarować w roztopionym maśle lub oliwie. Ułożyć na dużej blaszce do pieczenia. Piec ok 10 minut w temperaturze 220 stopni.