Delikatna zupa ze szparagów idealnie sprawdzi się na dzisiejszy obiad. Smacznego!

składniki: 
- litr bulionu z warzyw
 - kalafior
 - pęczek szparagów zielonych
 - 2 łyżki masła
 - 100 ml śmietany do zup
 - szczypta gałki muszkatałowej i imbiru
 - sól, pieprz
 
przyrządzanie:
ZOBACZ WYKONANIE >>>
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














