Taka zupa to zdecydowana nowość na talerzach. Doskonale połączenie smaku marchewki ze słodkim sosem miodowo-balsamicznym. Nie da się odmówić.
składniki:
- 1/2 kg marchewki
- cebula
- 1 l wywaru warzywnego
- 1 łyżka miodu
- 1 łyżka oliwy
- pieprz
- sól morska
- łyżka miodu
- 50 ml octu balsamicznego
przyrządzanie:
ZOBACZ WYKONANIE >>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















