Genialna zupa na przeziębienie z podwójną dawką czosnku. Uratuje w początkowym stadium przeziębienia. Rozgrzewa, a do tego pysznie smakuje. Jak zrobić zupę czosnkową? Oto i przepis!
składniki:
- 700 ml bulionu z warzyw
- 2 ziemniaki
- 8 ząbków czosnku
- 1 cebula
- oliwa do smażenia
- 1/2 łyżeczki soli
- 1/4 łyżeczki pieprzu
- 1/4 łyżeczki kminu rzymskiego
- 1/4 łyżeczki czosnku granulowanego
- 1/4 łyżeczki suszonej bazylii
- grzanki
przyrządzanie:
>>>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














