Chociaż mogłoby się wydawać, że latem nikt nie choruje, to jednak warto zadbać o swoją odporność równie mocno jak w okresie jesienno-zimowym. Proponujemy lekką zupę pomidorową z koperkiem i podwójną dawką czosnku.
składniki:
- 1 litr bulionu z warzyw + marchewka i pietruszka z bulionu
- 3 mięsiste pomidory
- 4 ząbki czosnku polskiego
- 2 łyżki śmietany 18%
- świeży koperek
- garść bazylii
- przyprawy
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















