Przygotuj sobie bulion na cały tydzień, zamróź go w plastikowych pojemnikach, a dzięki temu ugotujesz niemal każdą zupę w mniej niż 10 minut. Dzisiaj korzystamy z zielonych darów, a konkretnie szpinaku.

składniki:
- 1 litr buliony z TEGO przepisu + 1 marchewka i 1 pietruszka z bulionu
- 3 garści liści świeżego szpinaku
- 3 ząbki czosnku
- 2 łyżki śmietany 18%
- pieprz
- sól
- mieszanka ziół suszonych
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














