Mango i awokado znane są ze swojej delikatności i wyjątkowego smaku. Dzisiaj przygotujemy z nich niezwykle kremowy deser. Dorzuć swoje ulubione składniki i stwórz niepowtarzalny smak musu!
składniki:
- 1 małe mango
- 1 duże awokado
- 2 łyżki śmietany kremówki
- 1 łyżka wiórków kokosowych
- 5 orzechów włoskich
przyrządzanie:
- Mango i awokado obieramy.
- Wszystkie składniki blendujemy, aż powstanie jednolity krem.
- Ozdabiamy dodatkowymi wiórkami kokosowymi i orzechem włoskim.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














