Smak jajek przygotowanych w ten sposób jest niezwykły. To wspaniała alternatywa dla śniadaniowej jajecznicy. Spróbuj i przekonaj się sam!
składniki:
- jajka
- oliwa z oliwek
- pieprz
- sól
- foremka żaroodporna
przyrządzanie:
- Jajka wbijamy do foremki żaroodpornej, która wcześniej smarujemy oliwą.
- Posypujemy solą i pieprzem, a następnie pieczemy w piekarniku nagrzanym do momentu, aż się zetnie (około 1 minut).
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













