Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Sałatka z kurczakiem i curry

Sałatka z kurczakiem i curry

Kruche świąteczne pierogi z kapustą, kminkiem i grzybami

Kruche świąteczne pierogi z kapustą, kminkiem i grzybami

Zupa pomidorowa z nutką pomarańczy

Zupa pomidorowa z nutką pomarańczy

Udka w sosie morelowym

Udka w sosie morelowym

Indycze udka w sosie pieczarkowym

Indycze udka w sosie pieczarkowym

Tradycyjna zupa gulaszowa

Tradycyjna zupa gulaszowa

Sztuka mięsa z sosem szczypiorkowym

Sztuka mięsa z sosem szczypiorkowym

Sos chrzanowy z borówkami

Sos chrzanowy z borówkami

Łosoś z sosem bazyliowym

Łosoś z sosem bazyliowym

Wegetariańska fasolka po bretońsku

Wegetariańska fasolka po bretońsku

Kolorowe szaszłyki

Kolorowe szaszłyki

Wykwintna sałatka

Wykwintna sałatka

Tatar z wołowiny

Tatar z wołowiny

Ryba po japońsku

Ryba po japońsku

Pierś kurczaka z serem

Pierś kurczaka z serem

Pierś z kurczaka a’la placki ziemniaczane

Pierś z kurczaka a’la placki ziemniaczane

Sałatka z łososiem, szpinakiem i orzechami

Doskonała sałatka z łososiem, makaronem, świeżym szpinakiem i prażonymi orzechami włoskimi. Idealne połączenie smaków rozpieści Twoje podniebienie. 

salad-832811_640

składniki:

  • świeży szpinak
  • makaron penne
  • łosoś
  • orzechy włoskie
  • oliwa z oliwek
  • 1 łyżka miodu
  • sol
  • pieprz

przyrządzanie:

  • Makaron gotujemy.
  • Łososia myjemy i osuszamy. Możemy wcześniej upiec w piekarniku lub zostawić w surowej wersji.
  • Szpinak myjemy i osuszamy.
  • Orzechy prażyć na rozgrzanej patelni.
  • Miód połączyć z oliwą.
  • Wszystkie składniki połączyć i polać miodowym dressingiem.

 

ZOBACZ TEŻ: Beza z malinami i serkiem mascarpone