Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Sałatka z tuńczyka

Sałatka z tuńczyka

Kurczak curry z warzywami

Kurczak curry z warzywami

Pomidorki faszerowane kozim serem

Pomidorki faszerowane kozim serem

Kasztany

Kasztany

Ciasto z jabłkiem

Ciasto z jabłkiem

Ciasteczka maślane

Ciasteczka maślane

Szarlotka z kremem

Szarlotka z kremem

Ciasto bezowe

Ciasto bezowe

Japoński truskawkowy deser z białek

Japoński truskawkowy deser z białek

Zielony deser

Zielony deser

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Kruche babeczki z budyniem

Kruche babeczki z budyniem

Prosta pizza domowa

Prosta pizza domowa

Soczyste żeberka

Soczyste żeberka

Tuńczykowe kotlety

Tuńczykowe kotlety

Polędwiczki wołowe

Polędwiczki wołowe

Sałatka z łososiem, szpinakiem i orzechami

Doskonała sałatka z łososiem, makaronem, świeżym szpinakiem i prażonymi orzechami włoskimi. Idealne połączenie smaków rozpieści Twoje podniebienie. 

salad-832811_640

składniki:

  • świeży szpinak
  • makaron penne
  • łosoś
  • orzechy włoskie
  • oliwa z oliwek
  • 1 łyżka miodu
  • sol
  • pieprz

przyrządzanie:

  • Makaron gotujemy.
  • Łososia myjemy i osuszamy. Możemy wcześniej upiec w piekarniku lub zostawić w surowej wersji.
  • Szpinak myjemy i osuszamy.
  • Orzechy prażyć na rozgrzanej patelni.
  • Miód połączyć z oliwą.
  • Wszystkie składniki połączyć i polać miodowym dressingiem.

 

ZOBACZ TEŻ: Beza z malinami i serkiem mascarpone