Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecamy

Rustykalna tarta ze śliwkami

Rustykalna tarta ze śliwkami

Muffinki dyniowe

Muffinki dyniowe

Zupa krem ze szparagów i kalafiora

Zupa krem ze szparagów i kalafiora

Pomidorowy gulasz z dorsza

Pomidorowy gulasz z dorsza

DIETETYCZNE CIASTO JABŁKOWE – gotowe w 10 minut

DIETETYCZNE CIASTO JABŁKOWE – gotowe w 10 minut

CZEKOLADOWY BUDYŃ Z PŁATÓW OWSIANYCH

CZEKOLADOWY BUDYŃ Z PŁATÓW OWSIANYCH

8 pomysłów na TORTY URODZINOWE

8 pomysłów na TORTY URODZINOWE

7 pomysłów na wykorzystanie pianek Marshmallow!

7 pomysłów na wykorzystanie pianek Marshmallow!

Łosoś pod serową pierzynką

Łosoś pod serową pierzynką

10 pomysłów na PRZYTULNĄ KUCHNIĘ

10 pomysłów na PRZYTULNĄ KUCHNIĘ

DORSZ W PŁATKACH MIGDAŁÓW

DORSZ W PŁATKACH MIGDAŁÓW

8 pomysłów na PIKNIKOWE dania

8 pomysłów na PIKNIKOWE dania

Domowy dżem ze śliwek

Domowy dżem ze śliwek

Cebulowe krążki w chrrrrupiącej panierce

Cebulowe krążki w chrrrrupiącej panierce

DIETETYCZNY KURCZAK CURRY

DIETETYCZNY KURCZAK CURRY

SOS PIECZARKOWY – prosty i sprawdzony przepis

SOS PIECZARKOWY – prosty i sprawdzony przepis

Sos pomidorowy do pizzy

Obowiązkowy dodatek do pizzy.

przepis z kuchni: włoskiej

czas: 5 minut

liczba porcji: 2

składniki:
2 łyżki pasty pomidorowej
2 łyżki wody
2 ząbki czosnku
sól, pieprz
2-3 łyżki posiekanych, świeżych ziół

przyrządzanie:

Pastę pomidorową wymieszać z wodą, dodać przeciśnięty przez praskę lub drobno posiekany czosnek. Mocno doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać posiekane drobno zioła. Odstawić na około 10 – 15 minut.

loading...