Czy zdarza Ci się ugotować za dużo ziemniaków, makaronu lub po prostu wyrzucasz zbyt wiele jedzenia? Zmień swoje nawyki i wykorzystaj resztki do nowych potraw. Zobacz nasze propozycje i koniecznie podziel się swoimi przepisami!
RYŻ – Bardzo często zdarza się, że gotujemy cały woreczek ryżu, a jednak nie jest nam aż tyle potrzebne. Co zrobić z gotowym ryżem? Przepisów jest mnóstwo!
Przepisy:
-
Pstrąg z nadzieniem ryżu i rodzynek
-
Risotto z kaczką i grzybami
-
Risotto z kurczakiem i boczkiem
-
Roladki z bakłażanów z ryżem
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)
















