Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Top 5 Trendów Świątecznych Dekoracji w Kuchni 

Top 5 Trendów Świątecznych Dekoracji w Kuchni 

Najlepsze Świąteczne Desery – Hity, które Zachwycą Gości

Najlepsze Świąteczne Desery – Hity, które Zachwycą Gości

Rozgrzewające Napoje na Grudzień – Co Pijemy w Święta? 

Rozgrzewające Napoje na Grudzień – Co Pijemy w Święta? 

Magia Świątecznych Smaków — Co Gotujemy w Grudniu?

Magia Świątecznych Smaków — Co Gotujemy w Grudniu?

Anyż – gwiazdka świąt. Właściwości i najlepsze przepisy

Anyż – gwiazdka świąt. Właściwości i najlepsze przepisy

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Barszcz czerwony wigilijny z uszkami

Barszcz czerwony wigilijny z uszkami

TOP dania, które warto przygotować na Boże Narodzenie (Przewodnik 2025)

TOP dania, które warto przygotować na Boże Narodzenie (Przewodnik 2025)

15 najciekawszych świąteczno-kulinarnych wydarzeń w Polsce w grudniu

15 najciekawszych świąteczno-kulinarnych wydarzeń w Polsce w grudniu

Kardamon – król orientalnych przypraw. Właściwości i świąteczne przepisy

Kardamon – król orientalnych przypraw. Właściwości i świąteczne przepisy

Goździki – świąteczny antybiotyk. Właściwości i przepisy z goździkami

Goździki – świąteczny antybiotyk. Właściwości i przepisy z goździkami

Łosoś pieczony w glazurze miodowo-cytrynowej

Łosoś pieczony w glazurze miodowo-cytrynowej

Makowiec zawijany

Makowiec zawijany

Imbir – naturalny dopalacz odporności. Właściwości i świąteczne przepisy

Imbir – naturalny dopalacz odporności. Właściwości i świąteczne przepisy

Sernik świąteczny z pomarańczą i wanilią

Sernik świąteczny z pomarańczą i wanilią

Panettone – włoska świąteczna babka

Panettone – włoska świąteczna babka

4 przepisy na domowy napój IZOTONICZNY

Czy wiesz czym jest napój izotoniczny? To doskonałe uzupełnienie treningu: zmniejsza zmęczenie organizmu i powoduje, że szybciej możesz się zregenerować. Prezentujemy 4 przepisy na domowy, smaczny i dający kopa energetycznego – napój izotoniczny. W sklepach ich cena jest powalająca – z nami wykonasz je o połowę taniej i w dodatku bez sztucznych dodatków!

 

 

Mint_bread_kvas

 

 

Izotonik jabłkowo-miętowy + magnez

 

Składniki:

  • Pół litra soku jabłkowego (z kartonu)
  • Pół wyciśniętej cytryny (lub jedna cała limonka)
  • 2 łyżki miodu naturalnego
  • Pół litra naparu z mięty naturalnej (świeżej lub suszonej)
  • 1 tabletka musująca magnezu
  • pół łyżki soli

Napar z mięty (1-2 torebki mięty suszonej lub kilkanaście listków świeżej mięty) wymieszać z sokiem jabłkowym i sokiem z cytryny. Całość wymieszać z miodem i solą, wrzucić tabletkę musującą. Po rozpuszczeniu magnezu izotonik jest gotowy do spożycia. Dzięki mięcie pomaga nie tylko regenerować organizm, ale też wzmacnia jego procesy trawienne.

 

CZYTAJ DALEJ >>>