Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Anyż – gwiazdka świąt. Właściwości i najlepsze przepisy

Anyż – gwiazdka świąt. Właściwości i najlepsze przepisy

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Barszcz czerwony wigilijny z uszkami

Barszcz czerwony wigilijny z uszkami

TOP dania, które warto przygotować na Boże Narodzenie (Przewodnik 2025)

TOP dania, które warto przygotować na Boże Narodzenie (Przewodnik 2025)

15 najciekawszych świąteczno-kulinarnych wydarzeń w Polsce w grudniu

15 najciekawszych świąteczno-kulinarnych wydarzeń w Polsce w grudniu

Kardamon – król orientalnych przypraw. Właściwości i świąteczne przepisy

Kardamon – król orientalnych przypraw. Właściwości i świąteczne przepisy

Goździki – świąteczny antybiotyk. Właściwości i przepisy z goździkami

Goździki – świąteczny antybiotyk. Właściwości i przepisy z goździkami

Łosoś pieczony w glazurze miodowo-cytrynowej

Łosoś pieczony w glazurze miodowo-cytrynowej

Makowiec zawijany

Makowiec zawijany

Imbir – naturalny dopalacz odporności. Właściwości i świąteczne przepisy

Imbir – naturalny dopalacz odporności. Właściwości i świąteczne przepisy

Sernik świąteczny z pomarańczą i wanilią

Sernik świąteczny z pomarańczą i wanilią

Panettone – włoska świąteczna babka

Panettone – włoska świąteczna babka

Najlepsze europejskie przysmaki świąteczne – TOP 10 MUST EAT

Najlepsze europejskie przysmaki świąteczne – TOP 10 MUST EAT

Kurkuma – złota przyprawa na odporność! 7 zdrowotnych właściwości + świąteczne przepisy, które musisz wypróbować

Kurkuma – złota przyprawa na odporność! 7 zdrowotnych właściwości + świąteczne przepisy, które musisz wypróbować

Cynamon – superprzyprawa na zimę! 7 zdrowotnych właściwości + świąteczne przepisy, które pokochasz

Cynamon – superprzyprawa na zimę! 7 zdrowotnych właściwości + świąteczne przepisy, które pokochasz

Cynamon – pachnący skarb, który działa jak naturalny „boost” dla zdrowia!

Cynamon – pachnący skarb, który działa jak naturalny „boost” dla zdrowia!

7 SUPER sposobów na poprawę metabolizmu

Metabolizm jest procesem, w którym organizm przetwarza spożywane pokarmy i napoje, a następnie zamienia je w energię. Nasz organizm potrzebuje tej energii do codziennych czynności, ale przede wszystkim do oddychania, krążenia krwi i regeneracji komórek.

 

Green-tea

 

Metabolizm uzależniony jest od wielu czynników, takich jak geny, płeć, poziom hormonów, poziom aktywności. Niski metabolizm ma ogromny wpływ na poziom energii, masę ciała i ogólny stan zdrowia.

 

1. ZIELONA HERBATA

 

Zielona herbata przyspiesza metabolizm, a także poprawia spalanie tłuszczów. Wynika to z obecności flawonoidów i przeciwutleniaczy, które zawarte są w zielonej herbacie. Ponadto zielona herbata działa jak środek pobudzający i z powodzeniem można zastąpić nią kawę.

 

  • 1 łyżeczkę zielonej herbaty zalej gorącą, ale nie wrzącą wodą.
  • Przykryj i odczekaj 5 minut.
  • Nie słodź zielonej herbaty białym cukrem. Możesz posłodzić ją łyżką miodu.
  • Pij maksymalnie 3 filiżanki herbaty dziennie.


Możesz również przyjmować kapsułki z ekstraktem z zielonej herbaty. Pamiętaj, aby najpierw konsultować to z Twoim lekarzem.

 

Na następnej stronie DRUGI produkt!