Czy masz ochotę na pasztetową nowość? Na rynku pojawiły się pasztety z pieprzem, boczkiem oraz borowikowy. Znakomicie nadają się jako dodatek do kanapek lub jako przekąska podczas rodzinnych uroczystości.
Za oknami coraz chłodniej, a z nieba pada deszcz, czas więc przekąsić coś smacznego i pożywnego. W sklepach na terenie całej Polski można już znaleźć trzy doskonałe pasztety od Cedrobu. Nowe pasztety z pieprzem, boczkiem oraz borowikowy są aromatyczne i smaczne – pasują jako przekąska oraz stanowią wyśmienity dodatek do kanapek.
PASZTET BOROWIKOWY
Doskonały pasztet borowikowy od Cedrobu jest przygotowywany z mięsa drobiowego i zawiera tylko naturalne przyprawy – cebulę oraz borowiki. Od dziś będzie on doskonałą zapowiedzią jesiennych wypraw do lasu po najprawdziwsze leśnie grzyby. Wykorzystany w kanapce na długo zachowa świeżość i nawet po kilku godzinach leśnych eskapad będzie smakował wyśmienicie. Jego aromat wprawi, nawet największych malkontentów, w nastrój do wypraw na łono przyrody.
PASZTET Z PIEPRZEM
Pikantny pasztet z kurcząt od Cedrobu jest tylko dla odważnych. Swój niespotykany smak zawdzięcza świeżemu pieprzowi, który został dodany do jego receptury. Wielbiciele aromatycznych i intensywnych w smaku mięs będą nim zachwyceni. Pasztet z pieprzem produkowany jest z delikatnego mięsa kurczęcego z dodatkiem wieprzowiny i stanowi niskokaloryczną przekąskę, a także nie wymagające żadnych dodatków uzupełnienie kanapek.
PASZTET Z BOCZKIEM
W jesiennej kolekcji pasztetów od Cedrobu znalazł się również pasztet z boczkiem. Wieprzowy pasztet łączy w sobie delikatny smak parzonego mięsa z intensywnością boczku. Mięso, z którego jest przygotowywany pochodzi z czystych ekologicznie terenów Mazowsza i jest najwyższej jakości.
Trzy nowe pasztety od Cedrobu, producenta wysokiej jakości wędlin z Ciechanowa, stanowią idealną przekąskę na jesienne wieczory. Aromatyczne, wykonane według tradycyjnych receptur idealnie nadadzą się na co dzień do kanapek lub jako przekąski podczas rodzinnych uroczystości. Dzięki oryginalnej recepturze nie wymagają już żadnych dodatków.
Sugerowana cena detaliczna:
Pasztet borowikowy (foremka papierowa, pakowanie MAP Flow Pack) – 13,73 zł/kg
Pasztet z pieprzem (pakowanie VAC) – 14,99 zł/kg
Pasztet z boczkiem (foremka papierowa, pakowanie MAP Flow Pack) – 14,99 zł/kg