Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Ciasta klasyki w wersji świątecznej -TOP 3 które zawsze się udają !

Ciasta klasyki w wersji świątecznej -TOP 3 które zawsze się udają !

Świąteczne Ciasta, które Zawsze Się Udają TOP 3 Niezawodnych Przepisów

Świąteczne Ciasta, które Zawsze Się Udają TOP 3 Niezawodnych Przepisów

Tradycja w Nowym Wydaniu: Wigilia Fit

Tradycja w Nowym Wydaniu: Wigilia Fit

Pierniczki 2025 – Nowoczesne Dekoracje i Przepis, Który Zawsze Wychodzi

Pierniczki 2025 – Nowoczesne Dekoracje i Przepis, Który Zawsze Wychodzi

Świąteczne Przekąski dla Dzieci  – Owocowe Bałwanki na Patyczkach

Świąteczne Przekąski dla Dzieci – Owocowe Bałwanki na Patyczkach

Kutia – Miodowa, Makowa, Najlepsza!

Kutia – Miodowa, Makowa, Najlepsza!

Korzenne Pierniczki, które Miękną po 24 godzinach

Korzenne Pierniczki, które Miękną po 24 godzinach

Tort Świąteczny „Zimowe Jabłko” – jabłka, cynamon i karmel

Tort Świąteczny „Zimowe Jabłko” – jabłka, cynamon i karmel

Tort Świąteczny „Czerwona Choinka” – malina + wanilia + mus owocowy

Tort Świąteczny „Czerwona Choinka” – malina + wanilia + mus owocowy

Gałka muszkatołowa – aromatyczna bomba na zimę. Właściwości i świąteczne przepisy

Gałka muszkatołowa – aromatyczna bomba na zimę. Właściwości i świąteczne przepisy

Sernik Pomarańczowo-Korzenny na Święta

Sernik Pomarańczowo-Korzenny na Święta

Piernik Brownie na Święta

Piernik Brownie na Święta

Top 5 Trendów Świątecznych Dekoracji w Kuchni 

Top 5 Trendów Świątecznych Dekoracji w Kuchni 

Najlepsze Świąteczne Desery – Hity, które Zachwycą Gości

Najlepsze Świąteczne Desery – Hity, które Zachwycą Gości

Rozgrzewające Napoje na Grudzień – Co Pijemy w Święta? 

Rozgrzewające Napoje na Grudzień – Co Pijemy w Święta? 

Magia Świątecznych Smaków — Co Gotujemy w Grudniu?

Magia Świątecznych Smaków — Co Gotujemy w Grudniu?

Ale pasztet… z pieprzem, boczkiem lub borowikowy

Czy masz ochotę na pasztetową nowość? Na rynku pojawiły się pasztety z pieprzem, boczkiem oraz borowikowy. Znakomicie nadają się jako dodatek do kanapek lub jako przekąska podczas rodzinnych uroczystości.

Za oknami coraz chłodniej, a z nieba pada deszcz, czas więc przekąsić coś smacznego i pożywnego. W sklepach na terenie całej Polski można już znaleźć trzy doskonałe pasztety od Cedrobu. Nowe pasztety z pieprzem, boczkiem oraz borowikowy są aromatyczne i smaczne – pasują jako przekąska oraz stanowią wyśmienity dodatek do kanapek.

PASZTET BOROWIKOWY
Doskonały pasztet borowikowy od Cedrobu jest przygotowywany z mięsa drobiowego i zawiera tylko naturalne przyprawy – cebulę oraz borowiki. Od dziś będzie on doskonałą zapowiedzią jesiennych wypraw do lasu po najprawdziwsze leśnie grzyby. Wykorzystany w kanapce na długo zachowa świeżość i nawet po kilku godzinach leśnych eskapad będzie smakował wyśmienicie. Jego aromat wprawi, nawet największych malkontentów, w nastrój do wypraw na łono przyrody.

PASZTET Z PIEPRZEM
Pikantny pasztet z kurcząt od Cedrobu jest tylko dla odważnych. Swój niespotykany smak zawdzięcza świeżemu pieprzowi, który został dodany do jego receptury. Wielbiciele aromatycznych i intensywnych w smaku mięs będą nim zachwyceni. Pasztet z pieprzem produkowany jest z delikatnego mięsa kurczęcego z dodatkiem wieprzowiny i stanowi niskokaloryczną przekąskę, a także nie wymagające żadnych dodatków uzupełnienie kanapek.

PASZTET Z BOCZKIEM
W jesiennej kolekcji pasztetów od Cedrobu znalazł się również pasztet z boczkiem. Wieprzowy pasztet łączy w sobie delikatny smak parzonego mięsa z intensywnością boczku. Mięso, z którego jest przygotowywany pochodzi z czystych ekologicznie terenów Mazowsza i jest najwyższej jakości.

Trzy nowe pasztety od Cedrobu, producenta wysokiej jakości wędlin z Ciechanowa, stanowią idealną przekąskę na jesienne wieczory. Aromatyczne, wykonane według tradycyjnych receptur idealnie nadadzą się na co dzień do kanapek lub jako przekąski podczas rodzinnych uroczystości. Dzięki oryginalnej recepturze nie wymagają już żadnych dodatków.

Sugerowana cena detaliczna:
Pasztet borowikowy (foremka papierowa, pakowanie MAP Flow Pack) – 13,73 zł/kg
Pasztet z pieprzem (pakowanie VAC) – 14,99 zł/kg
Pasztet z boczkiem (foremka papierowa, pakowanie MAP Flow Pack) – 14,99 zł/kg