Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Kokosowa chmurka

Kokosowa chmurka

8 pomysłów na serwowanie hiszpańskich CHURROS

8 pomysłów na serwowanie hiszpańskich CHURROS

Roladki chrzanowe z szynką

Roladki chrzanowe z szynką

Dietetyczne pączki z mąki pełnoziarnistej

Dietetyczne pączki z mąki pełnoziarnistej

10 inspiracji na dekorowanie amerykańskich pączków

10 inspiracji na dekorowanie amerykańskich pączków

Roladki schabowe

Roladki schabowe

Sałatka witaminowa

Sałatka witaminowa

Placki po cygańsku

Placki po cygańsku

Pierś kurczaka z limonką

Pierś kurczaka z limonką

Szpinakowe roladki

Szpinakowe roladki

Camembert panierowany

Camembert panierowany

Tortilla drobiowa

Tortilla drobiowa

Przekąska z sezamem

Przekąska z sezamem

Sałatka nicejska

Sałatka nicejska

Deser z musli

Deser z musli

Kulki z sera mascarpone

Kulki z sera mascarpone

BRZOSKWINIE POD KRUSZONKĄ- PEACH COBBLER

Brzoskwinie pod kruszoną czyli Peach cobbler. Amerykańskie ciasto, które jest pyszne i szybkie w przygotowaniu. Smakuje zarówno na ciepło jako słodkie śniadanie, możesz również go podać tradycyjnie z dodatkiem lodów waniliowych. Peach cobller ma bardzo luźną strukturę, przypominającą crumble. Ciasto możesz przygotować używając świeżych lub brzoskwiń z puszki.   

składniki:

  • 600 g dojrzałych brzoskwiń
  • sok z połówki cytryny
  • 55 g cukru brązowego
  • 1 łyżeczka cynamonu
  • 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego
Składniki na kruszonkę:
  • 120 g masła
  • 200 g mąki pszennej
  • 75 g cukru brązowego
  • 1/2 łyżeczki cynamonu

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>

uwagi:

PRZEPIS I ZDJĘCIA POCHODZĄ Z BLOGA KUKUŁECZKI.PL >>>>>>>>>