Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Dietetyczne ciasto z białej fasoli i bananów

Dietetyczne ciasto z białej fasoli i bananów

KUKURYDZA- 8 smacznych przepisów

KUKURYDZA- 8 smacznych przepisów

Zdrowa sałatka dodająca energii- prosty przepis

Zdrowa sałatka dodająca energii- prosty przepis

PANCAKES- 15 pomysłów na podanie słodkich placuszków

PANCAKES- 15 pomysłów na podanie słodkich placuszków

+10 pomysłów na serwowanie FRYTEK

+10 pomysłów na serwowanie FRYTEK

Śniadanie w 3 minuty- granola pod białą chmurką

Śniadanie w 3 minuty- granola pod białą chmurką

8 wariacji na temat ŚLEDZIA

8 wariacji na temat ŚLEDZIA

Tort Mocca- bez pieczenia

Tort Mocca- bez pieczenia

Witamina B2 (ryboflawina)- 4 rzeczy, które musisz o niej wiedzieć!

Witamina B2 (ryboflawina)- 4 rzeczy, które musisz o niej wiedzieć!

Polewa rumowa do ciast- tylko 3 składniki!

Polewa rumowa do ciast- tylko 3 składniki!

Majonez wegański bez jajek! HIT!

Majonez wegański bez jajek! HIT!

Pasta jajeczna – 3 sprawdzone przepisy

Pasta jajeczna – 3 sprawdzone przepisy

Witamina B1 (tiamina)- 4 najważniejsze informacje

Witamina B1 (tiamina)- 4 najważniejsze informacje

Limonkowy sernik z mascarpone

Limonkowy sernik z mascarpone

Sos holenderski do jajek, mięsa

Sos holenderski do jajek, mięsa

Jajka po benedyktyńsku

Jajka po benedyktyńsku

Chrzanowo- łososiowa pasta do faszerowania jaj na twardo

Prosty przepis na pastę do faszerowania jajek na twardo. Chrzan i łosoś idealnie smakują połączone razem!   

składniki:

  • 10 jajek
  • 100 g wędzonego łososia
  • 4 łyżeczki masła
  • 3 łyżka majonezu
  • sól, pieprz do smaku
  • 4 łyżeczki koperku, drobno posiekanego
  • 3 łyżka tartego chrzanu ze słoika lub domowego
  • łyżka soku z cytryny

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>
loading...