Propozycja na ciasto z dużą ilością galaretki.

składniki: 
- paczka biszkoptów
 - śmietanka kremówka 30%
 - 2 śmietany fix
 - paczka sucharów
 - krem typu nutella
 - owoce
 - 2 galaretki
 
przyrządzanie:
- Na blaszce rozłóż biszkopty. Suchary pokrusz i rozgnieć oraz połącz z kremem typu nutella.
 - Na biszkopty wyłóż przygotowaną masę.
 - Ubij śmietanę i dodaj śmietan-fixy. Wyłóż śmietankę na poprzednia masę. Na śmietance ułóż owoce.
 - Przygotuj galaretkę i wylej ją na wierzch ciasta.
 - Ciasto schłódź w lodówce przez 3 godziny aż do stężenia galaretki.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














