Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Pierogi ze szpinakiem i ricottą

Pierogi ze szpinakiem i ricottą

Szaszłyki z pieczarek i kurczaka

Szaszłyki z pieczarek i kurczaka

Sałatka ze szpinakiem i chrupiącym boczkiem

Sałatka ze szpinakiem i chrupiącym boczkiem

8 pomysłów na dekoracje dyni w HALLOWEEN

8 pomysłów na dekoracje dyni w HALLOWEEN

Sałatka winegreta

Sałatka winegreta

Zapiekane skrzydełka na słodko

Zapiekane skrzydełka na słodko

Zupa meksykańska

Zupa meksykańska

Pikantna zupa pomidorowa

Pikantna zupa pomidorowa

Sałatka z łososiem i nektarynką

Sałatka z łososiem i nektarynką

Sałatka z ziemniakami i łososiem

Sałatka z ziemniakami i łososiem

8 pomysłów na wykorzystanie CEBULI

8 pomysłów na wykorzystanie CEBULI

Spaghetti z cukinią i papryką

Spaghetti z cukinią i papryką

Słoneczna sałatka

Słoneczna sałatka

Bakłażany zapiekane z mozarellą

Bakłażany zapiekane z mozarellą

Piersi z kurczaka faszerowane

Piersi z kurczaka faszerowane

Bitki z jabłkiem

Bitki z jabłkiem

Domowy marcepan- zrób go sama

Przepis na domowy marcepan, który wykonasz szybko, tanim kosztem. Będzie stanowił bazę do marcepanowych trufli, figurek na tort.   

składniki:
Na 350 g marcepanowej masy potrzebujesz:

  • 200 g migdałów ze skórką
  • 150 g cukru pudru
  • 2 łyżki wody migdałowej lub różanej
  • folię spożywczą

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>>>