Jajka po benedyktyńsku to światowa, śniadaniowa klasyka znana z najlepszych restauracji i hoteli. Pozwól sobie na ten luksus w swoim własnym domu!
składniki:
- 1 łyżeczka octu
- 4 jajka
- 4 kajzerki
- 4 plastry szynki parmeńskiej
- 2 żółtka
- 1 łyżeczka musztardy dijon
- 150 g greckiego jogurtu
- 1 łyżka świeżego szczypiorku, posiekanego
- sól i pieprz
przyrządzanie:
Jajka po benedyktyńsku!
Skusisz się?
ZOBACZ TEŻ: Jajka sadzone w piekarniku
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















