Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Ziemniaki nadziewane boczkiem

Ziemniaki nadziewane boczkiem

Ekspresowa sałatka z ziemniakami, oliwkami, papryką

Ekspresowa sałatka z ziemniakami, oliwkami, papryką

MARYNOWANIE warzyw, owoców- zasady

MARYNOWANIE warzyw, owoców- zasady

Jajeczne hamburgery

Jajeczne hamburgery

Zapiekane sznycelki z żurawiną

Zapiekane sznycelki z żurawiną

Befsztyk wołowy

Befsztyk wołowy

ESTRAGON- ciekawostki, zastosowanie

ESTRAGON- ciekawostki, zastosowanie

Siekane placuszki z kurczaka

Siekane placuszki z kurczaka

TYMIANEK- ciekawostki, zastosowanie

TYMIANEK- ciekawostki, zastosowanie

SUSZENIE grzybów, owoców, warzyw- zasady

SUSZENIE grzybów, owoców, warzyw- zasady

Diabelskie skrzydełka w miodowej polewie

Diabelskie skrzydełka w miodowej polewie

Surówka z marchwi + chrzan

Surówka z marchwi + chrzan

Pomarańczowy sos do drobiu

Pomarańczowy sos do drobiu

Kotlety ziemniaczane z sosem grzybowym

Kotlety ziemniaczane z sosem grzybowym

SAŁATKA Z BRZOSKWINIAMI W SOSIE MIODOWYM

SAŁATKA Z BRZOSKWINIAMI W SOSIE MIODOWYM

Spaghetti bolognese z tabasco

Spaghetti bolognese z tabasco

Jak perfekcyjnie ugotować każdy rodzaj makaronu? Nasze rady

Makaron można ugotować na kilka sposobów. Jednak jak zrobić to idealnie? Oto nasze rady.

 

Pasta_2006_6

JEŚLI MAKARON SKLEJA SIĘ 

Wystarczy, że do garnka z gotującym się makaronem dolejesz łyżkę oleju. Jeżeli zamierzasz podać makaron z sosem, zamiast oleju wlej pod koniec gotowania szklankę zimnej wody do garnka z makaronem, zamieszaj, a potem odcedź na sitku. Makaron nie będzie się kleił, a jednocześnie dobrze wymiesza się z sosikiem.

CZYTAJ DALEJ >>>