Jak usmażyć jarmuż na patelni i z jakimi dodatkami? To proste! Taki jarmuż genialnie smakuje jako dodatek do sałatki, kaszy, tortilli i grzanek. Oto szybka instrukcja.
POTRZEBUJESZ:
- opakowanie jarmużu
- 4 łyżki oliwy z oliwek
- 3 ząbki posiekanego czosnku
- sól gruboziarnista
WYKONANIE:
- Na patelni rozgrzać oliwę, dodać czosnek, chwilkę podsmażyć.
- Dodać jarmuż. Smażyć, aż liście zmiękną. Podawać na ciepło lub na gorąco.
- Doprawić solą.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














