Chleba, który ma dwa dni wcale nie trzeba wyrzucać! Prezentujemy trzy proste przepisy, które pozwolą Wam cieszyć się jego smakiem w nieco innej wersji.
GRZANKI PASUJĄCE DO KAŻDEJ ZUPY- KREM
ZRÓB TAK: Czerstwy chleb pokrój na małe kawałki. Skrop niewielką ilością oliwy lub oleju. Oprósz ziołami, czosnkiem z proszku. Podsmaż w piekarniku lub na patelni.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















