Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Jak kupić dobrą kiełbasę? 6 rad od specjalisty!

Jak kupić dobrą kiełbasę? 6 rad od specjalisty!

Sposób na placek bez zakalca. 4 rady kulinarne

Sposób na placek bez zakalca. 4 rady kulinarne

Błyskawiczna sałatka do obiadu

Błyskawiczna sałatka do obiadu

Pieczona brukselka z czosnkiem

Pieczona brukselka z czosnkiem

Prosta sałatka z rukoli z dressingiem

Prosta sałatka z rukoli z dressingiem

15 pomysłów na serwowanie KRAKERSÓW i chrupkiego pieczywa!

15 pomysłów na serwowanie KRAKERSÓW i chrupkiego pieczywa!

Sos serowy- najprostszy przepis

Sos serowy- najprostszy przepis

4 przepisy na domowy MAJONEZ

4 przepisy na domowy MAJONEZ

Kremowa zupa z czosnku z grzankami

Kremowa zupa z czosnku z grzankami

Zupa pomidorowa z ciecierzycą

Zupa pomidorowa z ciecierzycą

Krem z pieczonych buraków z oscypkiem

Krem z pieczonych buraków z oscypkiem

Krem z brokułów z kaszą jaglaną- prosty przepis

Krem z brokułów z kaszą jaglaną- prosty przepis

Grochówka bez mięsa dla wegan! Przepyszna

Grochówka bez mięsa dla wegan! Przepyszna

4 zdrowe sałatki dla zapracowanych!

4 zdrowe sałatki dla zapracowanych!

Jak szybko ugotować fasolę?

Jak szybko ugotować fasolę?

Mrożone wiśnie pod owsianą kruszonką

Mrożone wiśnie pod owsianą kruszonką

Jak wzbogacić smak SAŁATKI? 5 prostych trików!

Wystarczy dodać kilka składników, aby zwykła sałatka obiadowa czy deserowa zamieniała się w majstersztyk rodem z dobrej restauracji! Koniecznie odkryjcie proste triki! 

 

 

 

 

Jeśli sałatka ma być daniem głównym powinna być pełnowartościowa. Jak to zrobić? Składniki skomponuj tak, by warzywa stanowiły 50 procent całości, mięso, ryby i jajka 25 procent, a ryż, makaron lub ziemniaki także 25 procent.

CZYTAJ DALEJ >>>>>>>