Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Jak zrobić domowy jogurt?

Jak zrobić domowy jogurt?

Tajskie banany smażone z kardamonem i kokosem

Tajskie banany smażone z kardamonem i kokosem

Koktajl z owoców leśnych i banana

Koktajl z owoców leśnych i banana

Napój śniadaniowy o smaku tropikalnym

Napój śniadaniowy o smaku tropikalnym

Fantazyjny i niebanalny tort urodzinowy – 10 inspiracji

Fantazyjny i niebanalny tort urodzinowy – 10 inspiracji

10 produktów spożywczych, które zawierają najwięcej WAPNIA

10 produktów spożywczych, które zawierają najwięcej WAPNIA

Sorbet pomarańczowy z mascarpone- idealny dla dzieci

Sorbet pomarańczowy z mascarpone- idealny dla dzieci

Powidło ze śliwek i fig- babciny przepis

Powidło ze śliwek i fig- babciny przepis

Domowe masło piernikowe- francuski przysmak śniadaniowy

Domowe masło piernikowe- francuski przysmak śniadaniowy

Masło cynamonowe – idealne do tostów i naleśników

Masło cynamonowe – idealne do tostów i naleśników

Guawa, gujawa, gruszla- co co za owoc? Ciekawostki i wartość odżywcza

Guawa, gujawa, gruszla- co co za owoc? Ciekawostki i wartość odżywcza

10 produktów spożywczych o najwyższej zawartości witaminy C

10 produktów spożywczych o najwyższej zawartości witaminy C

Buraczki na ciepło- babciny przepis

Buraczki na ciepło- babciny przepis

Prosta sałatka z cukinii do słoików

Prosta sałatka z cukinii do słoików

Konfitura z dzikiej róży

Konfitura z dzikiej róży

10 produktów spożywczych o wysokiej zawartości witaminy A

10 produktów spożywczych o wysokiej zawartości witaminy A

Jak wzbogacić smak SAŁATKI? 5 prostych trików!

Wystarczy dodać kilka składników, aby zwykła sałatka obiadowa czy deserowa zamieniała się w majstersztyk rodem z dobrej restauracji! Koniecznie odkryjcie proste triki! 

 

Jeśli sałatka jest za płona, a jej smak niewyrazisty wystarczy, że dorzucisz do niej kilka kosteczek sera. Polecamy ser żółty pikantny, ser pleśniowy lub feta. Pasują do większości sałatek i pięknie w nich wyglądają. Spróbuj tak: zielona sałata, pomidor, ziarna słonecznika, ser feta. Taka sałatka idealnie pasuje do ryb. 

 

 

 

CZYTAJ DALEJ >>>>>>>