Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Gołąbki ziemniaczane

Gołąbki ziemniaczane

Ryba w sosie słodko- kwaśnym

Ryba w sosie słodko- kwaśnym

Kokardki z marmoladą

Kokardki z marmoladą

Kotlety z kurczaka z boczkiem

Kotlety z kurczaka z boczkiem

Sałatka makaronowa z łososiem i serem brie

Sałatka makaronowa z łososiem i serem brie

Jabłecznik z budyniem

Jabłecznik z budyniem

Bułeczki jagodzianki

Bułeczki jagodzianki

Ciasto z malinami

Ciasto z malinami

Kapuśniaczki z młodej kapusty

Kapuśniaczki z młodej kapusty

Pierś z kurczaka w ziołach prowansalskich z warzywami

Pierś z kurczaka w ziołach prowansalskich z warzywami

10 inspiracji na podanie TACOS

10 inspiracji na podanie TACOS

Deser ryżowy z gruszką

Deser ryżowy z gruszką

Ciasto na niby

Ciasto na niby

Koktajl pietruszkowo- pomarańczowy

Koktajl pietruszkowo- pomarańczowy

Leczo z frankfurterką

Leczo z frankfurterką

Rosyjska zupa buraczana

Rosyjska zupa buraczana

Jak zrobić domowe mleko kokosowe?

Alternatywą dla osób, które nie tolerują laktozy są mleka roślinne. Niestety nie należą do najtańszych. Dlatego zachęcam Cię do wykonania domowego mleka kokosowego, które jest bajecznie proste i szybkie w przygotowaniu. Mleko kokosowe ma cudowną, kremową konsystencję jest naturalnie słodkie doskonale sprawdzi się jako dodatek do wypieków, słodzik do kawy lub baza do curry.   

składniki:

  • 200 g wiórków kokosowych (ja kupuję w Lidlu)
  • 1 litr przegotowanej ciepłej wody

przyrządzanie:

SPRAWDŹ WYKONANIE >>>>>>>>>>

uwagi:
PRZEPIS I ZDJĘCIA POCHODZĄ Z BLOGA KUKUŁECZKI.PL >>>>>>KLIK>>>>>>>>KLIK