składniki:
- kostka masła
- 200 g wiórków kokosowych
- szklanka brązowego cukru
- szklanka mleka w proszku
przyrządzanie:
- Mikserem ubij masło z cukrem. Dodaj mleko w proszku oraz 150 g wiórków kokosowych.
- Resztę wiórków wyłóż na talerz. Z masy zrób małe kulki, lub inne formy i obtocz je w wiórkach kokosowych.
- Wstaw kulki na godzinę do lodówki.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















