Co powiecie na małe co nieco? Dziś proponujemy wam wykwintny torcik śmietankowy z jeżynami. Co Wy na to?
składniki:
- 200g herbatników maślanych,
- 200g masła,
- 250g serka mascarpone,
- 330ml śmietany 30%,
- 4 łyżki cukru pudru,
- 2 szklanki jeżyn,
- 150ml wody,
- 2 łyżki cukru,
- 3 łyżeczki żelatyny
przyrządzanie:
Poznaj przepis na pyszny torcik!
ZOBACZ TEŻ: Dlaczego warto jeść porzeczki!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















