Lekka sałatka ze szpinakiem i słodkimi dodatkami. 

składniki: 
 
- 150 g szpinaku
- 1 awokado hass
- 1 jabłko
- płatki migdałów
- żurawina
przyrządzanie:
- szpinak dokładnie myjemy.
- awokado obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.
- jabłko obieramy i kroimy w cienkie plastry.
- płatki migdałów prażymy na suchej patelni.
- Wszystko łączymy ze sobą, posypujemy żurawiną.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














