Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Ptysie ziemniaczane

Ptysie ziemniaczane

Kotleciki z pieczarkami

Kotleciki z pieczarkami

Łazanki z kiełbasą

Łazanki z kiełbasą

Pierś z kurczaka w sosie wiśniowym

Pierś z kurczaka w sosie wiśniowym

Sałatka z gyrosem

Sałatka z gyrosem

Sałatka z mango

Sałatka z mango

Sałatka z rukolą

Sałatka z rukolą

Kokosanka

Kokosanka

Torcik waniliowy

Torcik waniliowy

Biszkopt z surowymi owocami

Biszkopt z surowymi owocami

Babeczki z budyniem

Babeczki z budyniem

Lodowiec

Lodowiec

Energetyczny koktajl marchwiowy

Energetyczny koktajl marchwiowy

Sałatka z makaronu ryżowego

Sałatka z makaronu ryżowego

Kotlety z kalafiora

Kotlety z kalafiora

Chrupiące placki ziemniaczane

Chrupiące placki ziemniaczane

Lody jogurtowo- jagodowe

Szybki przepis na lody jogurtowo- jagodowe. Dzieci je uwielbiają!   

składniki:

  • 340 ml greckiego jogurtu
  • 100 g malin
  • 50 g borówek
  • 2 łyżki stołowe soku z cytryny
  • cukier puder do smaku

przyrządzanie:

  • Oczyszczone owoce, sok z cytryny i jogurt zmiksuj. Dodaj cukier puder.
  • Wlej miksturę do plastikowych pojemników na lody na patyku. Włóż drewniane patyczki i zamróź. Lody będą gotowe do spożycia po 6 godzinach.
  • Jeśli wolisz możesz zamrozić całość i podawać w formie kulek.