Jak wydobyć z łososia to, co najlepsze? Polecamy dodać odrobinę cytrynowej nuty, która sprawi, że ryba będzie jeszcze bardziej soczysta i aromatyczna!
składniki:
- 1/2 łyżeczki słodkiej papryki
- sól (około 1 łyżeczki)
- 1 łyżka świeżo utartego imbiru
- skórka i sok z cytryny
- oliwa czosnkowa
- 2-4 filety z łososia
- garść posiekanych listków kolendry
przyrządzanie:
Sprawdź nasz przepis!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















