Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

TOP 10: Słodkie i słone przekąski z okazji WALENTYNEK

TOP 10: Słodkie i słone przekąski z okazji WALENTYNEK

Bananowe muffiny

Bananowe muffiny

Koktajl bananowy z kakao

Koktajl bananowy z kakao

10 pomysłów na deser z okazji WALENTYNEK

10 pomysłów na deser z okazji WALENTYNEK

Placki ziemniaczane z nadzieniem

Placki ziemniaczane z nadzieniem

Zapiekanka ryżowa z kurczakiem

Zapiekanka ryżowa z kurczakiem

Steki z masłem pietruszkowym

Steki z masłem pietruszkowym

Koreczki z szynką

Koreczki z szynką

Szpinak w cieście

Szpinak w cieście

Knedelki wołowe

Knedelki wołowe

Befsztyk tatarski

Befsztyk tatarski

Pieczone jabłka z serkiem mascarpone

Pieczone jabłka z serkiem mascarpone

Gulasz z piersi kurczaka z warzywami

Gulasz z piersi kurczaka z warzywami

Racuchy na kefirze

Racuchy na kefirze

Kluski z serka gotowane na wodzie

Kluski z serka gotowane na wodzie

Ziemniaki na słodko

Ziemniaki na słodko

Naleśniki zapiekane z nadzieniem

Propozycja na naleśniki zapiekane. Bardzo smaczne i sycące.

składniki:

  • 1,5 szkl. mąki pszennej
  • 2 jajka
  • 1 szkl. mleka
  • szczypta cukru
  • szczypta soli
  • olej do smażenia
Farsz
  • 50 dag mięsa mielonego
  • 20 dag sera żółtego
  • 1,5 szkl. soku pomidorowego
  • cebula
  • 25 dag pieczarek
  • pół szkl. śmietany 18%
  • 3 łyżki oleju
  • sól, pieprz
  • zioła prowansalskie

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>