Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Pierś z kurczaka a’la placki ziemniaczane

Pierś z kurczaka a’la placki ziemniaczane

Zapiekanka z kurczakiem i imbirem

Zapiekanka z kurczakiem i imbirem

Pasta szpinakowa

Pasta szpinakowa

Makaron z kurczakiem i szpinakiem w sosie serowym

Makaron z kurczakiem i szpinakiem w sosie serowym

Placuszki z ciasta francuskiego z serem pleśniowym

Placuszki z ciasta francuskiego z serem pleśniowym

Biała kiełbasa obsmażana w miodzie

Biała kiełbasa obsmażana w miodzie

Sałatka z serem pleśniowym i zielonym groszkiem

Sałatka z serem pleśniowym i zielonym groszkiem

Kremowy omlet z łososiem

Kremowy omlet z łososiem

Filety z kurczaka i sera żółtego

Filety z kurczaka i sera żółtego

Ciasteczka musli

Ciasteczka musli

Banany w cieście kokosowym

Banany w cieście kokosowym

Zapiekanka ziemniaczana

Zapiekanka ziemniaczana

POMARAŃCZE- 8 przepisów na słodkości, dania główne i napoje

POMARAŃCZE- 8 przepisów na słodkości, dania główne i napoje

Sałatka z tuńczyka z pomarańczami

Sałatka z tuńczyka z pomarańczami

Polędwiczki meksykańskie

Polędwiczki meksykańskie

Czy jedzenie LODÓW w zimie szkodzi zdrowiu?

Czy jedzenie LODÓW w zimie szkodzi zdrowiu?

Pomarańczowe puree z ziemniaków i batatów

Pomarańczowe puree na bazie dwóch rodzajów ziemniaka. Idealne jako dodatek obiadowy. Piękny kolor to sprawa batatów i szczypty kurkumy.   

składniki:

  • 2 bataty
  • 6 większych ziemniaków
  • spora łyżka masła
  • sól
  • pieprz
  • szczypta kminu rzymskiego
  • szczypta imbiru
  • szczypta kurkumy

przyrządzanie:

ZOBACZ WYKONANIE >>>