Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Jak podgrzać mrożoną pizzę w piekarniku, żeby była pyszna?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Do jakich dań pasuje czerwone wino?

Dieta przy Hashimoto

Dieta przy Hashimoto

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Dlaczego dieta na Thermomix to rozwiązanie na miarę XXI wieku?

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

Jak zdobyć uznanie najbardziej wymagających szefów kuchni, restauratorów i hotelarzy? Odpowiedź na to pytanie zna producent ryb i owoców morza, Fier Seafood. To marka, która w tydzień od pojawienia się na polskim rynku zanotowała rekordowe 1000 zamówień. Udany debiut to nie łut szczęścia, a efekt połączenia 25-letniego doświadczenia w hodowli i połowie oraz nowoczesnego modelu biznesowego.

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

W czym parzyć herbatę liściastą? 7 sposobów dla początkujących

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Przepis na sernik z twarogiem z wiaderka i budyniem

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Obieraczka do warzyw 6 w 1 – totalny hit dla gadżetomaniaków!

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

Czy dieta wegetariańska jest zdrowa?

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

W czym jest żelazo? Poznaj przyczyny niedoboru i nadmiaru tego pierwiastka

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

Bistro Atrion — restauracja z cateringiem pełna smaku

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

System sprzedaży dla gastronomii – czym się kierować przy wyborze?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Jak schudnąć bez efektu jojo?

Potęga polskiego smaku i siła sentymentu

Tradycja, przyzwyczajenie, a może smak? Co sprawia, że od ponad 40 lat w domach Polaków gości ten sam produkt, mimo iż sklepowe półki uginają się pod ciężarem oferty konkurencji?

Szybko nabywamy i bez skrupułów pozbywamy się produktów, które albo się nudzą, albo nie spełniają oczekiwań. Sięgamy po nowinki i… skruszeni wracamy do klasyki. W dobie nieustannej walki producentów o miejsce w koszykach i portfelach konsumentów, rzadkością jest ponad 40 lat rynkowej tradycji i rzesze lojalnych użytkowników. Margaryną Roślinną Z.T. Bielmar, niegdyś znaną jako Masło Roślinne, smarujemy kanapki od 1972 roku!

Żółty kubek z charakterystycznym słonecznikiem kojarzy się z dzieciństwem, ale sentyment to nie jedyny powód, dla którego sięgamy po smak sprzed lat. Wychowani na kanapkach z Roślinną, dzisiaj wnikliwie czytamy etykiety, porównujemy składy produktów i świadomie wybieramy… tak samo jak nasze mamy i babcie! Wysoką jakość i bogactwo wartości odżywczych.

Margaryna Roślinna Z.T. Bielmar to tradycyjny, pełnotłusty (80% tłuszczu) produkt do smarowania pieczywa. Charakteryzuje się miękką i gładką konsystencją, dobrze rozsmarowuje się tuż po wyjęciu z lodówki. Komponowana od 41 lat (!) według tej samej receptury, z dodatkiem naturalnie ukwaszonego mleka, Margaryna Roślinna posiada bukiet smakowo-zapachowy nawiązujący do aromatu masła.

Ważnym składnikiem Margaryny Roślinnej jest olej słonecznikowy (min. 30%), będący doskonałym źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT), zaliczanych do grupy OMEGA-6, oraz naturalnego przeciwutleniacza – witaminy E (tokoferolu) w proporcjach 27 mg/100 g produktu. Co istotne, Roślinna nie zawiera substancji konserwujących i, jak wszystkie margaryny roślinne, cholesterolu.

Wybierając Margarynę Roślinną Z.T. Bielmar, nie tylko sięgasz do własnych wspomnień, ale także stajesz się częścią 40 lat tradycji w 100% polskiego produktu, tworzonego z pasją przez polską firmę!

Metryczka produktu:
Produkt: Margaryna Roślinna (kubek 500 g)
Producent: Zakłady Tłuszczowe Bielmar
Cena det.: ok. 4,10 zł