Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Najlepsze desery bez pieczenia na lato – 5 sprawdzonych przepisów

Najlepsze desery bez pieczenia na lato – 5 sprawdzonych przepisów

Najszybsze ciastka dla dzieci na wakacje – 3 ekspresowe przepisy

Najszybsze ciastka dla dzieci na wakacje – 3 ekspresowe przepisy

Jaki jest najbezpieczniejszy węgiel do grilla – co wybrać i dlaczego to ważne?

Jaki jest najbezpieczniejszy węgiel do grilla – co wybrać i dlaczego to ważne?

Szybkie potrawy na piknik – łatwe i pyszne pomysły na przekąski na świeżym powietrzu

Szybkie potrawy na piknik – łatwe i pyszne pomysły na przekąski na świeżym powietrzu

🔥 Najszybsze potrawy na grilla – gotowe w 10–15 minut!

🔥 Najszybsze potrawy na grilla – gotowe w 10–15 minut!

Czy aluminiowe tacki na grilla są bezpieczne?

Czy aluminiowe tacki na grilla są bezpieczne?

Kawa w kuchni – przepisy kulinarne z aromatem kofeiny

Kawa w kuchni – przepisy kulinarne z aromatem kofeiny

Kawa i deser – jak dobrze połączyć smaki? Praktyczny przewodnik

Kawa i deser – jak dobrze połączyć smaki? Praktyczny przewodnik

Pinot noir: delikatność i bogactwo aromatów wina, które warto poznać

Pinot noir: delikatność i bogactwo aromatów wina, które warto poznać

Przyczyny braku apetytu u dziecka – co robić, gdy niemowlę nie chce jeść?

Przyczyny braku apetytu u dziecka – co robić, gdy niemowlę nie chce jeść?

Czy nad jedzeniem z cateringu dietetycznego w Radomiu czuwają dietetycy? Odpowiadamy!

Czy nad jedzeniem z cateringu dietetycznego w Radomiu czuwają dietetycy? Odpowiadamy!

Jak odróżnić kawę specjality od kawy komercyjnej?

Jak odróżnić kawę specjality od kawy komercyjnej?

Czy najtańsza dieta pudełkowa może być smaczna i różnorodna?

Czy najtańsza dieta pudełkowa może być smaczna i różnorodna?

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Wina półsłodkie – praktyczny poradnik dla miłośników tego trunku

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak catering dietetyczny pomaga w utrzymaniu zdrowego stylu życia?

Jak zrobić domowe burgery?

Jak zrobić domowe burgery?

Produkty Cedrob – symbioza jakości i smaku

Czy na rynku są firmy produkujące wędliny według tradycyjnych receptur, z wysokiej jakości mięs i starannie wyselekcjonowanych przypraw? Liderem w produkcji wysokiej jakości wędlin i mięs jest niewątpliwie marka Cedrob. Wśród bogactwa smaków i zapachów produktów tej marki znajdziemy m.in.: szynkę z piersi kurczaka, indyka faszerowanego, kiełbasę z fileta oraz parówki krakowskie.

Cedrob jest jednym z liderów produkcji mięsnej i przetworów drobiowych w Polsce. Firma posiada bogate doświadczenie oraz innowacyjne zaplecze techniczne, które pozwalają na produkcję wysokiej jakości wędlin i mięs. Wytwarzane w Polsce pasztety, szynki i kiełbasy produkowane są z mięsa pochodzącego z czystych ekologicznie terenów i zawierają również wartościowe substancje odżywcze, dzięki czemu są zdrowe oraz pożywne.

Kontrola jakości
Gwarancją doskonałego smaku i wartości odżywczych produktów Cedrob jest przede wszystkim dobra jakość mięsa wykorzystywanego
w produkcji wędlin. Pochodzi ono z Zakładów Wylęgu Drobiu w Mławie i Pawłowie, gdzie pod okiem wykwalifikowanych specjalistów w warunkach zgodnych z najwyższymi standardami odbywa się wylęg piskląt. Przy wykorzystaniu nowoczesnych rozwiązań technicznych – robotów przemysłowych, automatycznych myjni, czy liczników piskląt praca
w zakładach Cedrob nie jest uciążliwa dla ludzi.

Na jakość wyrobów firmy Cedrob ma również wpływ wykorzystanie pasz własnej produkcji. Pasze te dostosowane są do wysokich standardów, a przygotowane według własnych receptur. Ich skład pozwala dostarczyć hodowcom żywca drobiowego gotową i wysokowartościową paszę. Wraz z systematycznym rozwojem firmy Cedrob, w 2007 roku w Gumowie, koło Ciechanowa została otwarta pierwsza Wytwórnia CEDROB – PASZE. Obecnie na ukończeniu jest budowa drugiej wytwórni – w Raciążu. Będzie to jeden z najnowocześniejszych, w pełni zautomatyzowanych zakładów produkcji pasz w Polsce.

Receptura – zdrowie i smak
Tradycyjne receptury na podstawie, których powstają wędliny firmy Cedrob opierają się na wysokiej jakości mięsach oraz starannie wyselekcjonowanych przyprawach. Dzięki temu kiełbasy, szynki, a także dania gotowe są wyśmienite.

Wszystkie szynki Cedrobu, jak na przykład drobiowa szynka z piersi, produkowane są bez szkodliwych konserwantów. Wszelkie dodatki wykorzystywane przez technologów ciechanowskiego producenta w daniach takich, jak indyk faszerowany, kiełbasa z fileta, czy parówki krakowskie są pochodzenia naturalnego.

Rozbudowana działalności firmy Cedrob sprzyja samowystarczalności producenta oraz kontroli jakości produkcji. Własne wylęgarnie, fermy hodowlane, czy zakłady produkcji pasz objęte są stałym nadzorem inspekcji weterynaryjnej. Dzięki temu producent gwarantuje wysoką jakość oraz doskonały smak i aromat swoich produktów.