Miso to japoński wywar z warzyw. Idealna na zimowe mrozy, rozgrzeje, wzmocni odporność, pobudzi zmysły. Poznajcie prosty przepis na tę orientalną zupę.
składniki:
500 ml wod
2 – 3 łyżki jasnej pasty miso
połowa pęczka cebuli dymki
100 gramów tofu
1 arkusz glonów nori
jarmuż
jajko
sos sojowy
przyrządzanie:
Sprawdź przepis na następnej stronie!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















