Soczyste i wyraziste w smaku pulpety rybne. Idealnie smakują z sosem pomidorowym lub koperkowym.

składniki:
- 600 g filetów z ryby
- 1 cebula
- 1 jajko
- 1 białko
- czerstwa bułka
- 1/2 szklanki mleka
- sok z cytryny
- sól
- pieprz
- 2 łyżki oleju
- bułka tarta
- tłuszcz do smażenia
przyrządzanie:
>>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














