Do 16 stycznia 2011 r. trwa w Porcie Łódź Jarmark Produktów Regionalnych. Stoiska znajdują się w Atrium przy sklepie IKEA. Na jarmarku można nabyć m.in. wędliny, oscypki, piwo, pieczywo, ryby, słodycze oraz autorską biżuterię.
Do niedzieli potrwa kolejna edycja Jarmarku Produktów Regionalnych w Porcie Łódź.
Regionalne przysmaki znowu można kupić w Porcie Łódź. Do niedzieli 16 stycznia w Centrum potrwa Jarmark Produktów Regionalnych. Stoiska pełne tradycyjnych specjałów można znaleźć w Atrium przy sklepie IKEA. Na smakoszy czekają przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, m.in. wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby. Amatorzy słodyczy znajdą na stoiskach krówki. Wśród artykułów dostępnych na jarmarku znajdzie się także niepowtarzalna autorska biżuteria.
– Jarmark Produktów Regionalnych to okazja, aby poznać nowe smaki. Klienci Jarmarku mogą na miejscu spróbować wędlin, ryb i innych produktów i wybrać te, które najbardziej odpowiadają ich podniebieniu – informuje Emilia Lange – Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.
Żywność regionalna wciąż zyskuje uznanie konsumentów, którzy cenią sobie doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych. Dzięki Jarmarkowi produktów Regionalnych Klienci Portu Łódź będą mogli ponownie posmakować zdrowych, tradycyjnych przysmaków.