Mętny rosół nie jest apetyczny, ale czasem i taki nam wyjdzie. Jak sprawić, aby zyskał złoty kolor? Oto 3 rady!
- W rosole nie może zabraknąć opiekanej cebuli, Nabijamy ją na szpikulec i opalamy nad płomieniem, aż do przypalenia skórki. Dodajemy ją razem z warzywami. Ten prosty trik sprawi, że zupa zyska aromat i złoty kolorek!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















