Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Krem z orzechów nerkowca- idealny ciast, muffinów, naleśników

Krem z orzechów nerkowca- idealny ciast, muffinów, naleśników

Gofry z mąki gryczanej

Gofry z mąki gryczanej

+10 pomysłów na wykorzystanie BORÓWEK

+10 pomysłów na wykorzystanie BORÓWEK

10 produktów spożywczych o najwyższej zawartości witaminy D

10 produktów spożywczych o najwyższej zawartości witaminy D

Pudding chlebowy – prosty przepis

Pudding chlebowy – prosty przepis

Lodówka świeci pustkami? Wykorzystaj kupony Pyszne.pl i zamów jedzenie ze zniżką!

Lodówka świeci pustkami? Wykorzystaj kupony Pyszne.pl i zamów jedzenie ze zniżką!

+15 pomysłów na wykorzystanie dżemu

+15 pomysłów na wykorzystanie dżemu

Ciasto jabłkowe z przyprawami korzennymi

Ciasto jabłkowe z przyprawami korzennymi

Czerwona kapusta duszona z jabłkami

Czerwona kapusta duszona z jabłkami

Omlet ze szpinakiem, kurkumą i marchewką

Omlet ze szpinakiem, kurkumą i marchewką

Mirabelki- 2 proste przepisy

Mirabelki- 2 proste przepisy

Jak zrobić domowy jogurt?

Jak zrobić domowy jogurt?

Tajskie banany smażone z kardamonem i kokosem

Tajskie banany smażone z kardamonem i kokosem

Koktajl z owoców leśnych i banana

Koktajl z owoców leśnych i banana

Napój śniadaniowy o smaku tropikalnym

Napój śniadaniowy o smaku tropikalnym

Fantazyjny i niebanalny tort urodzinowy – 10 inspiracji

Fantazyjny i niebanalny tort urodzinowy – 10 inspiracji

Co zrobić, żeby panierka nie odpadała od KOTLETA? 3 rady!

Czego oczekujemy od panierki? Żeby była chrupiąca, smaczna, nie przypalała się i nie odpadała od mięsa. Co zrobić, aby nasze schabowe czy drobiowe wyglądały idealnie? 3 podpowiedzi!

 

 

 

  • panieruj bezpośrednio przed smażeniem, wówczas bułka tarta nie przejmie wilgoci z mięsa. W odwrotnym wypadku mięso straci soczystość, a panierka odpadnie. 

 

KOLEJNY TRIK >>>>>