Rozgrzewająca czekolada na gorąco słodzona miodem i podkręcona szczyptą chili.

składniki:
- 1 tabliczka gorzkiej czekolady
- 1/2 litra mleka
- 1 łyżeczka miodu
- Chili w proszku - 1/3 łyżeczki
przyrządzanie:
- w kąpieli wodnej roztapiamy czekoladę
- dodajemy gorące mleko, miód i chili.
- Całość podgrzewamy przez kilka minut.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














