Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Sałatka z kurczakiem i curry

Sałatka z kurczakiem i curry

Kruche świąteczne pierogi z kapustą, kminkiem i grzybami

Kruche świąteczne pierogi z kapustą, kminkiem i grzybami

Zupa pomidorowa z nutką pomarańczy

Zupa pomidorowa z nutką pomarańczy

Udka w sosie morelowym

Udka w sosie morelowym

Indycze udka w sosie pieczarkowym

Indycze udka w sosie pieczarkowym

Tradycyjna zupa gulaszowa

Tradycyjna zupa gulaszowa

Sztuka mięsa z sosem szczypiorkowym

Sztuka mięsa z sosem szczypiorkowym

Sos chrzanowy z borówkami

Sos chrzanowy z borówkami

Łosoś z sosem bazyliowym

Łosoś z sosem bazyliowym

Wegetariańska fasolka po bretońsku

Wegetariańska fasolka po bretońsku

Kolorowe szaszłyki

Kolorowe szaszłyki

Wykwintna sałatka

Wykwintna sałatka

Tatar z wołowiny

Tatar z wołowiny

Ryba po japońsku

Ryba po japońsku

Pierś kurczaka z serem

Pierś kurczaka z serem

Pierś z kurczaka a’la placki ziemniaczane

Pierś z kurczaka a’la placki ziemniaczane

Ryba z warzywami

Lekkie danie na każdą porę dnia.

składniki:

  • 4 filety rybne
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 2 łyżeczki pieprzu czosnkowego
  • cukinia
  • 200 g pomidorów koktajlowych
  • 2 cebule
  • 2 ząbki czosnku
  • 200 g sera feta
  • 40 g marynowanych kaparów
  • 50 g boczku pokrojonego w kostkę
  • 8 papryczek chilli

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>>>