Genialne połączenie edamame, czerwonej fasoli i kaszy.

składniki:
- 1 szklanka quinoa
- mix sałat
- 1/2 szklanki edamame
- 1/2 szklanki czerwonej fasoli z puszki
- 2 łyżki wybranych orzechów np. nerkowca
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- 1 łyżeczka oleju lnianego
- 1 łyżeczka oliwy z oliwek
- sól gruboziarnista
przyrządzanie:
Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Polewamy olejami i sokiem z cytryny. Posypujemy solą.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














