Pozwól sobie na śniadanie w amerykańskim stylu! Zaserwuj rodzinie na śniadanie chrupiące bajgle z jajkiem i bekonem!
składniki:
- jajko sadzone
- bajgiel pełnoziarnisty
- roszponka
- cebula
- suszone pomidory
- majonez
- sól morska i świeży pieprz
- chilli
- bekon
przyrządzanie:
1. Na przekrojonym bajglu układamy roszponkę i usmażone sadzone jajko.
2. Na to nakładamy plaster usmażonego bekonu.
3. Suszone pomidory kroimy w drobne kawałeczki, mieszamy z łyżeczką majonezu i odrobiną chilli. Dodajemy do bajgla.
4. Doprawiamy solą i pieprzem.
5. Składam bajgiel.
ZOBACZ TEŻ: Chrupiąca bagietka z makiem i cebulką
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














