Kremowa zupa z czerwoną papryką i selerem naciowym na wywarze z przyprawy, z dodatkiem sosu pomidorowego z podsmażaną cebulą.
składniki:
- Przyprawa typu JARZYNKA (1 łyżeczka)
- Sos pomidorowy (1 opakowanie)
- ostra papryka (do smaku)
- pieprz (do smaku)
- czerwona papryka (1 sztuka)
- łodygi selera naciowego (3 sztuki)
- cebule (3 sztuki)
- oliwa z oliwek (3 łyżki)
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















