Słodka alternatywa dla tradycyjnego sosu bolognese.

składniki:
- 300 g wołowiny
- garść świeżego oregano
- 100 g suszonej żurawiny
- 1-2 ząbki czosnku
- olej dosmażenia
- 6 łyżek stołowych keczupu
- 100 ml bulionu (błyskawicznego)
- Sól, pieprz
przyrządzanie:
zobacz wykonanie >>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














