Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wzmacniająca zupa z białych warzyw (ziemniak, czosnek, pietruszka, seler)

Wzmacniająca zupa z białych warzyw (ziemniak, czosnek, pietruszka, seler)

Bananowe lizaki z posypką- idealne na kinder party!

Bananowe lizaki z posypką- idealne na kinder party!

10 sztuczek, które uczynią twoją kuchnię CZYSTĄ I ZORGANIZOWANĄ!

10 sztuczek, które uczynią twoją kuchnię CZYSTĄ I ZORGANIZOWANĄ!

PENNE Z PIECZARKAMI I SEREM ŻÓŁTYM

PENNE Z PIECZARKAMI I SEREM ŻÓŁTYM

EKSPRESOWA zapiekanka warzywna z serem!

EKSPRESOWA zapiekanka warzywna z serem!

Ekspresowe ciasto drożdżowe z kardamonem

Ekspresowe ciasto drożdżowe z kardamonem

Energetyczna owsianka śniadaniowa

Energetyczna owsianka śniadaniowa

MAŁŻE DUSZONE W SOSIE PIWNYM

MAŁŻE DUSZONE W SOSIE PIWNYM

CHIPSY z gruszki plus cynamon i kardamon! UZALEŻNIAJĄCE!

CHIPSY z gruszki plus cynamon i kardamon! UZALEŻNIAJĄCE!

CAMEMBERT w chrupiącej panierce z płatków kukurydzianych

CAMEMBERT w chrupiącej panierce z płatków kukurydzianych

Sałatka z jarmużem, ciecierzycą, pieczarkami, batatami

Sałatka z jarmużem, ciecierzycą, pieczarkami, batatami

Frytki z AWOKADO!

Frytki z AWOKADO!

Puszyste placuszki z twarogu i kaszy manny

Puszyste placuszki z twarogu i kaszy manny

Zielony mus śniadaniowy z FIGAMI

Zielony mus śniadaniowy z FIGAMI

Idealny kompot do obiadu

Idealny kompot do obiadu

Tarta z ciasta francuskiego z FIGAMI!

Tarta z ciasta francuskiego z FIGAMI!

Jak wykorzystać szpinak w kuchni

Świeży lub mrożony, to nie ma znaczenia. I tak jest on niezwykle wartościowym produktem, który ma w sobie wiele witamin i minerałów. Szpinak ma w sobie kwas foliowy, który jest niezbędny nie tylko dla kobiet w ciąży, ale i dla każdego z nas. Jak wykorzystać szpinak w kuchni i zrobić z niego danie, które zachwyci każdego.

  1. Pierogi ze szpinakiem

Nie są one trudne do zrobienia. Tak samo jak każdego innego rodzaju pierogi. Jednak ich smak jest niezwykły i niepowtarzalny. Warto robić pierogi ze szpinakiem dla dzieci, ponieważ nie będą one tak bardzo odczuwały jego charakterystycznego smaku.

  1. Makaron ze szpinakiem i…

To danie możemy wykonać na dwa sposoby. Pierwszy sposób jest z kurczakiem, a druga opcja zawiera łososi. Obie wersje są smacznie i sycące. Doskonale nadają się na obiad, czy kolację. Są sycące, ale niskokaloryczne.

  1. Naleśniki ze szpinakiem

Nowa odsłona naleśników. W ich wykonaniu również nie ma nic trudnego. To danie także sprawdzi się dla dzieci.