Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

TYDZIEŃ MIĘSNY – 10 przepisów z dodatkiem mięsa

TYDZIEŃ MIĘSNY – 10 przepisów z dodatkiem mięsa

Półmisek sałatkowy – awokado, granat, szpinak, marchew

Półmisek sałatkowy – awokado, granat, szpinak, marchew

Sałatka owocowa – lekka, idealna na piknik

Sałatka owocowa – lekka, idealna na piknik

Smoothie dla tych, którzy mają słabą odporność

Smoothie dla tych, którzy mają słabą odporność

Wakacyjne przeziębienie? Ten napój postawi Cię na nogi!

Wakacyjne przeziębienie? Ten napój postawi Cię na nogi!

Sałatka na bogato – z łososiem, pistacjami i serem kozim

Sałatka na bogato – z łososiem, pistacjami i serem kozim

Zupa w 10 minut – szpinak, cukinia, cebula

Zupa w 10 minut – szpinak, cukinia, cebula

LEKKIE ZUPY – 10 najlepszych przepisów na www.PalceLizac.pl

LEKKIE ZUPY – 10 najlepszych przepisów na www.PalceLizac.pl

5 najbardziej popularnych przepisów na ŚNIADANIA

5 najbardziej popularnych przepisów na ŚNIADANIA

10 pomysłów na PIKNIK – ciekawe przepisy

10 pomysłów na PIKNIK – ciekawe przepisy

PIZZA na francuskim cieście- tylko w 15 minut

PIZZA na francuskim cieście- tylko w 15 minut

DOMOWE MASŁO KLAROWANE (GHEE)

DOMOWE MASŁO KLAROWANE (GHEE)

Kremowa zupa z kukurydzy. JEST PYSZNA!

Kremowa zupa z kukurydzy. JEST PYSZNA!

MASŁO POMIDOROWE

MASŁO POMIDOROWE

KAWA MROŻONA ze słonym karmelem! Pyszne połączenie!

KAWA MROŻONA ze słonym karmelem! Pyszne połączenie!

DOMOWE TRUFLE MALINOWO- CZEKOLADOWE

DOMOWE TRUFLE MALINOWO- CZEKOLADOWE

Jak wykorzystać szpinak w kuchni

Świeży lub mrożony, to nie ma znaczenia. I tak jest on niezwykle wartościowym produktem, który ma w sobie wiele witamin i minerałów. Szpinak ma w sobie kwas foliowy, który jest niezbędny nie tylko dla kobiet w ciąży, ale i dla każdego z nas. Jak wykorzystać szpinak w kuchni i zrobić z niego danie, które zachwyci każdego.

  1. Pierogi ze szpinakiem

Nie są one trudne do zrobienia. Tak samo jak każdego innego rodzaju pierogi. Jednak ich smak jest niezwykły i niepowtarzalny. Warto robić pierogi ze szpinakiem dla dzieci, ponieważ nie będą one tak bardzo odczuwały jego charakterystycznego smaku.

  1. Makaron ze szpinakiem i…

To danie możemy wykonać na dwa sposoby. Pierwszy sposób jest z kurczakiem, a druga opcja zawiera łososi. Obie wersje są smacznie i sycące. Doskonale nadają się na obiad, czy kolację. Są sycące, ale niskokaloryczne.

  1. Naleśniki ze szpinakiem

Nowa odsłona naleśników. W ich wykonaniu również nie ma nic trudnego. To danie także sprawdzi się dla dzieci.