Mniami! Pyszne ciasteczka z beza i rabarbarem. Dodajmy, że na kruchym spodzie!

składniki:
KRUCHE CIASTO
- mąka pszenna, tortowa – 120 g
- masło – 70 g
- cukier puder – 50 g
- żółtka jaj – 4 szt.
- sól
- rabarbar – 400 g
- konfitura truskawkowa – 100 g
- białka jaj – 4 szt.
- cukier kryształ, miałki – 160 g
- cytryna
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














