Te egzotyczne warzywa urozmaicą twoją kuchnię i zapobiegną monotonii w gotowaniu. Musicie ich spróbować!
Zobacz też: Szparagi w oliwie
3. FENKUŁ
Zwany także koprem włoskim. Warzywo to jest w całości jadalne i ma lekko słodki smak. Zawiera w sobie moc wartości odżywczych: od witaminy C, błonnika, po folian czy potas.
Na kolejnej stronie więcej warzyw
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)
















