Dozuj ilość składników według własnego upodobania. Daktyle faszerowane serkiem i orzechami.
 

składniki: 
- daktyle
- orzechy włoskie
- serek typu Bieluch lub Philadelphia
- szczypta pieprzu i rozmarynu
- miód do smaku i ozdoby
przyrządzanie:
- Każdego daktyla natnij
- Nałóż serek i wciśnij połówkę orzecha włoskiego
- Posyp pieprzem, oprósz rozmarynem i polej miodem
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














