składniki:
Spód
- opakowanie krakersów
- paczka wiórków kokosowych
- kostka masła
- 3 łyżki kakao
- pół szklanki cukru
- 3/4 litra mleka
- 2 opakowania budyniu waniliowego
- pół kostki masła
- masa krówkowa
- pół kostki masła
- 4 łyżki kakao
- 4 łyżki cukru
przyrządzanie:
SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















